Factura proformă:

După preluarea comenzii, produsul este ambalat, apoi factura este întocmită și trimisă. Produsul este livrat în momentul achitării prețului final de pe factură.

 

Plata ulterioară (sau ramburs):

Dacă achiziționarea se face prin curier, plata se face ramburs, la primirea produsului. Valoarea produsului se plătește în numerar curierului + valoarea transportului conform facturii care se găsește în plicul de expediție a coletului principal din comandă, în spatele documentului de transport.

În cazul în care cumpărătorul este absent în ziua livrării, curierul îl va contacta pentru a stabili de comun acord o nouă întâlnire. Cumpărătorul trebuie să contacteze curierul pentru a intra în posesia produselor în maximum 5 zile după prima prezentare a curierului la adresa de livrare. După expirarea acestui termen de 5 zile, produsele vor fi automat returnate de către curier expeditorului.

În cazul comenzilor refuzate sau returnate, costul expediției va fi facturat în comanda următoare.

 

Plata online cu cardul

Gebotools accepta, prin intermediul partenerului Netopia Payments, plata online cu cardul bancar Visa sau Mastercard, cu 0% comision. Tranzacțiile sunt securizate cu autentificare 3-D Secure.

3-D Secure asigură că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Netopia(MobilPay), aceste date fiind direct introduse în sistemele MasterCard si Visa.

 

 

Plata în rate egale, fără dobândă

Deții un card de credit de la o bancă parteneră? Poți plăti în 2, 3 sau 4 rate egale fără dobândă.

Bănci Partenere: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank.

Plata in rate in magazinul nostru se poate face printr-un card de cumparaturi Star BT in 6 rate fara dobanda.