POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIA DATELOR

Siguranta datelor este foarte importanta pentru noi. Tratam cu seriozitate toate aspectele privind protectia datelor dumneavoastra. Dorim sa va oferim o experienta unica atat in cadrul platformei noastre, cat si in magazinele noastre.

Din data de 25 mai 2018 s-a pus in aplicare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice in ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) cunoscut ca si GDPR (General Data Protection Regulation). Asta inseamna ca orice Operator/entitate care prelucreaza date cu caracter personal trebuie sa aplice aceste noi cerinte si sa ofere intr-un mod transparent informatii cu privire la modul in care sunt prelucrate datele.

 

Prelucrarea datelor

Avand in vedere necesitatea conformarii cu dispozitiile GDPR, precum si faptul ca suntem dedicati in a avea grija de datele dumneavoastra cu caracter personal (care pot include nume, prenume, adresa e-mail, s.a. in functie de scopul prelucrarii) care se regasesc in baza noastra de date, va informam ca acestea sunt utilizate doar in scopul indeplinirii cu succes a proceselor desfasurate in relatia cu dumneavoastra (amintim cateva procese fara a ne limita la acestea: REZERVARE/VANZARE/DERULARE COMENZI, TRANSPORT si LIVRARI, GARANTII si SERVICE, intretinerea relatiilor cu clientii - SERVICIUL SUPORT CLIENTI, desfasurarea proceselor de recrutare).

 

DREPTURILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are dreptul de a fi informat si de a decide in cunostinta de cauza asupra modului in care sunt folosite informaţiile pe care ni le comunicati.

In cazul in care mai aveti neclaritati sau doriti si mai multe informatii suplimentare legate de protectia datelor, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa contact@gebotools.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

INFORMARE PRIVIND APLICAREA „GDPR” IN CADRUL GEBOTOOLS SRL

DEFINITII:

● Operator = Operatorul responsabil pentru prelucrarea datelor in sensul Regulamentului GDPR este GEBOTOOLS S.R.L., firma cu capital privat, inmatriculata la Registrul Comertului cu Nr. J04/2621/1992, cod fiscal RO 32701504 si sediul social in Mun. Cluj-Napoca, str. Eugen Ionesco, nr. 47C Provizoriu, Corp C3, parter, ap.1, jud. Cluj, denumit in continuare "Operatorul" sau "GEBOTOOLS".

● Date contact responsabil protectia datelor (DPO) = Adresa la care pot fi transmise solicitari de informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal: Mun. Cluj-Napoca, str. Eugen Ionesco, nr. 47C Provizoriu, Corp C3, parter, ap.1, jud. Cluj - in atentia RESPONSABILULUI CU PROTECTIA DATELOR sau la adresa de e-mail: contact@gebotools.ro

● Cookies = Un "cookie" este un fisier de mici dimensiuni, format de regula din litere si cifre. Acesta este descarcat in memoria unui calculator sau a altui tip de dispozitiv folosit pentru navigarea pe internet (smartphone, tableta, etc), atunci cand utilizatorul acceseaza un anumit site web.

● Persoana vizata in sensul Regulamentului GDPR = persoana fizica identificata sau identificabila (care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare: nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul/mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale). Persoana vizata poate fi solicitantul unui serviciu oferit de catre Operator, precum si orice alta persoana fizica ale carei date cu caracter personal sunt transmise catre Operator (cu titlu exemplificativ un client sau potential client, un candidat pentru un anumit post disponibil, un utilizator al site-ului Operatorului etc.).

● Categorii de date prelucrate = Datele cu caracter personal (prenumele, numele, data nasterii, adresa, nr. de telefon si adresa de e-mail etc.) sunt prelucrate de catre noi doar in situatia in care introduceti aceste date intr-o rubrica de pe site sau ni le transmiteti prin comunicarea cu noi (e-mail).

● Prelucrarea datelor personale inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

 

1. SCOPURILE SI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII DATELOR DVS.:

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 si a legislatiei conexe, scopurile pentru care prelucram datele dumneavoastra personale vizeaza strict relatia dintre GEBO TOOLS si persoana vizata. Informatiile pe care ni le furnizati sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

Va rugam sa consultati mai jos detalierea scopurilor pentru care prelucram date si temeiul juridic:

 

1.1. Contractarea si administrarea relatiei cu clientii:

La accesarea siteului, exista un set de date stocate: pagina de internet de pe care accesati pagina noastra, adresa IP, data si ora accesului, solicitarea clientului, codul de raspuns http, cantitatea de date transferata, informatii despre programul de navigare si sistemul de operare folosit de dumneavoastra.

Prin intermediul localizarii geografice, cu ajutorul adresei IP, este posibila din punct de vedere tehnic estimarea locatiei utilizatorului de internet. Pentru a putea vizualiza direct ofertele si articolele magazinului GEBO TOOLS cel mai apropiat, este stocata si utilizata adresa IP in scopul localizarii geografice. Dupa finalizarea sesiunii in curs, adresa IP nu este stocata la noi in scopul localizarii geografice. Anumite date de trafic (cum sunt adresele IP sau alti identificatori ai dispozitivelor cu care ne accesati site-ul) pot fi in anumite circumstante date cu caracter personal si pe care le vom trata ca atare.

In momentul crearii unui cont de client cu ajutorul optiunii „client nou”,, datele dumneavoastra vor fi salvate in baza de date a companiei GEBO TOOLS. Aveti posibilitatea de a solicita oricand stergerea datelor dumneavoastra si a contului dumneavoastra de client. In cazul in care plasati o comanda pe site-ul nostru, datele vor fi prelucrate in scopul desfasurarii cu succes a procesului de vanzare.

Datele cu caracter personal stocate vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii solicitarilor dumneavoastra. Ulterior finalizarii derularii contractului sau solicitarii dumneavoastra, datele dumneavoastra sunt salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si acolo unde este cazul pe o durata necesara pentru protejarea drepturilor Operatorului.

In momentul in care va oferiti datele pentru a beneficia de serviciul nostru de newsletter, datele dumneavoastra sunt utilizate de GEBO TOOLS doar in scopul trimiterii de mesaje de marketing direct.

Prin actiunile de marketing direct va putem tine la curent cu produsele, serviciile si campaniile noastre, respectand dispozitiile legale in vigoare. Utilizarea datelor inceteaza de indata ce renuntati la serviciul newsletter. Aveti posibilitatea de a renunta oricand si in mod gratuit la serviciul newsletter prin: accesarea sectiunii "Abonari", bifarea optiunii "Dezabonare" din cadrul newsletterului sau trimiterea unui email la adresa newsletter@gebotools.ro prin care solicitati in mod expres dezabonarea.

➢ TEMEI JURIDIC: interesul legitim al Operatorului de a evita fraudele online si de a asigura functionalitatea generala a site-ului, executarea unui contract si consimtamantul persoanei vizate, dupa caz.

 

1.2. Activitati de recrutare:

●In vederea transmiterii rapide a candidaturii dumneavoastra pentru unul dintre posturile disponibile in cadrul GEBO TOOLS, puteti utiliza sectiunea noastra online creata in acest sens si accesibila la adresa cariere@gebotools.ro

●Datele si documentele dumneavoastra le vom utiliza exclusiv pentru prelucrarea cererii dumneavoastra, respectiv pentru a identifica un post corespunzator disponibil in cadrul GEBO TOOLS. Acestea sunt salvate in baza noastra de date, sunt protejate impotriva accesului neautorizat si prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

➢ TEMEI JURIDIC: consimtamantul persoanei vizate.

 

1.3. Politica COOKIES

●Pentru a va imbunatati experienta de navigare online, folosim cookie-uri care faciliteaza utilizarea magazinului online GEBO TOOLS de catre vizitatori.

●In general, rolul cookie-urilor este de a asigura o interactiune rapida si facila intre utilizatori si site-urile web. De asemenea, cookie-urile sunt folosite pentru ca utilizatorii sa-si poate relua cu usurinta activitatile la urmatoarele accesari ale unui site web, vizitat anterior. Practic, cookie-urile spun serverului care sunt paginile ce trebuie afisate utilizatorului, fara ca acesta sa fie nevoit sa-si aminteasca paginile in care a navigat sau sa navigheze in intreg site-ul de la inceput. 

 Administrarea setarilor cookies din siteul gebotools.ro se pot modifica pe aceasta pagina.

➢ TEMEI JURIDIC: interesul legitim de a oferi in permanenta servicii imbunatatite utilizatorilor site-ului GEBO TOOLS.

 

Nota: In situatia in care vom intentiona sa prelucram datele dvs. cu caracter personal intr-un alt scop decat cele mentionate mai sus, va vom furniza, inainte de aceasta prelucrare ulterioara, informatii privind scopul secundar respectiv si orice informatii relevante.

 

2. DREPTURILE DVS. IN CALITATE DE PERSOANA VIZATA CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL FURNIZATE:

2.1. Drepturile persoanei vizate si cum pot fi exercitate

Potrivit Regulamentului GDPR, in calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:

a. Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.

b. Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.

c. Dreptul de a fi uitat: dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in Regulamentul GDPR.

d. Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.

e. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un al operator.

f. Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.

g. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

h. Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

 

➢ Cum va puteti exercita aceste drepturi?

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa e-mail: contact@gebotools.ro, ori la adresa postala: Mun. Cluj-Napoca, str. Eugen Ionesco, nr. 47C Provizoriu, Corp C3, parter, ap.1, jud. Cluj, in atentia responsabilului cu protectia datelor.

 

➢ In cat timp raspundem solicitarilor transmise de dumneavoastra?

In termen de cel mult o luna, calculat de la primirea cererii dumneavoastra, vi se vor furniza informatii privind actiunile intreprinse sau, acolo unde este cazul, privind motivele pentru care nu pot fi luate masurile solicitate.

Nota: Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru a da curs unei cereri de acces la date cu caracter personal vom lua toate masurile rezonabile pentru a verifica identitatea persoanei vizate.

De asemenea, conform Regulamentului GDPR, termenul de raspuns mentionat mai sus poate fi prelungit cu cel mult doua luni in situatia in care este necesar, tinandu-se cont de complexitatea si numarul cererilor, urmand sa va informam cu privire la acest aspect, daca va fi cazul.

 

3. DESTINATARII SAU CATEGORIILE DE DESTINATARI AI DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Destinatarii care prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul Uniunii Europene au obligatia respectarii acelorasi prevederi legale, oferind acelasi nivel de protectie ca si Operatorul.

Nota: In cazul destinatarilor cu activitate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Operatorul garanteaza ca acestia sunt certificati "Privacy Shield" si sunt considerati de catre Comisia Europeana ca furnizand un nivel adecvat de protectie. Lista companiilor care adera la "Privacy Shield" este disponibila pe acest site web :https://www.privacyshield.gov/welcome .

 

3.1. Transmiterea datelor in scopul procesarii comenzilor

Datele cu caracter personal stocate de GEBO TOOLS sunt transmise colaboratorilor nostri in scopul finalizarii/livrarii comenzilor. Spre exemplu, vor fi transmise datele dumneavoastra catre firmele de curierat, in cazul in care optati pentru livrarea comenzii prin curier.

In cazul in care selectati optiunea de a achita online cu plata cu un card bancar, este important sa stiti ca aceasta operatiune se desfasoara inr-un mod sigur pe site-ul pus la dispozitie de procesatorul de plati, iar GEBO TOOLS transmite catre procesatorul de plati doar date referitoare la comanda dumneavoastra (GEBO TOOLS nu acceseaza si nu proceseaza nicio data personala referitoare la cardul bancar).

 

3.2. Transmiterea datelor in scopul functionarii serviciul newsletter

Pentru a fi siguri ca acest serviciu functioneaza la parametrii doriti, folosim un tert specializat in domeniul livrarii e-mailurilor, respectiv platforma mailchimp.com ce apartine The Rocket Science Group. Politica acestuia in domeniul protejarii datelor se regaseste aici:https://mailchimp.com/legal/privacy/ .

Puteti oricand renunta la serviciul newsletter - fie din contul dumneavoastra - sectiunea "Abonari", fie apasand butonul "Unsubscribe" din e-mailul receptionat, fie prin transmiterea unui email la adresa newsletter@gebotools.ro prin care solicitati in mod expres dezabonarea.

 

3.3. Transmitere catre institutii publice, instante de judecata, precum si autoritati competente sa cerceteze savarsirea faptelor penale

In cazuri speciale, atunci cand se impune acest lucru prin lege, compania GEBO TOOLS poate sa ofere institutiilor competente informatii cu privire la date cu caracter personal.

 

3.4. Transmitere catre alti terti

Pentru a va oferi o experienta cat mai placuta in mediul online, ne preocupam constant sa imbunatatim/realizam mentenanta programelor software utilizate. In acest sens, avem incheiate contracte de dezvoltare cu firme specializate in domeniul programarii si al mentenantei software.

 

3.5. Plugin-uri de retele sociale

Pagina noastra de internet utilizeaza "plugin-uri" de la operatorii de retele sociale (de ex.: www.facebook.com). Toate plugin-urile de retele sociale de pe pagina noastra de internet sunt marcate clar si distinct:

➢ Facebook likebox -> pe pagina https://www.gebotools.ro/ro/despre-noi.html

Folosim acest plugin cu scopul de a a face legatura intre site-ul www.gebotools.ro si pagina oficiala a companiei deschisa pe Facebook (https://www.facebook.com/gebotools.ro). Prin intermediul acestui plugin, GEBO TOOLS nu colecteaza / stocheaza date personale ale clientilor, insa prin legatura creata cu Facebook, clientii pot vedea pe site-ul nostru o parte din prietenii lor care apreciaza pagina GEBO TOOLS.

➢ Facebook share -> Script de partajare a listei de produse (Favorite) pe Facebook.

Cu ajutorul acestui plugin, clientii care au cont creat pe site-ul www.gebotools.ro au posibilitatea sa-si distribuie lista de produse favorite (din Favorite) pe paginile lor de Facebook. Nici acest plugin nu colecteaza date personale ale clientilor. Procesul consta intr-un transfer de date (poze, link-uri, text) intre site-ul gebotools.ro si platforma Facebook.

 

3.6. Serviciul de analiza web Google Adwords/Analytics

Pagina noastra de internet utilizeaza serviciul de analiza web "Google Adwords/Analytics" al societatii Google Inc., in scop statistic.

Aceasta pagina de internet utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza al web-ului pus la dispozitie de Google, Inc. ("Google"), care la randul sau, utilizeaza cookies. Informatia generata de cookie despre modul dumneavoastra de utilizare al site-ului va fi transmis si stocat pe serverele Google din SUA.

In cazul in care anonimizarea adresei IP este activata, IP-ul dumneavoastra va fi scurtat in spatiul statelor membre al Uniunii Europene sau a altor terti membrii ai Spatiului Economic European. Doar in cazuri exceptionale, adresa IP intreaga va fi transmisa catre un server Google in SUA si scurtata acolo. Anonimizarea IP este activata pentru acest site. Google va folosi aceasta informatie in numele operatorului acestui site pentru scopul evaluarii utilizarii dumneavoastra a site-ului, va genera rapoarte despre activitatea pe site pentru operatori de pagini web si le va furniza si alte servicii legate de activitatea site-ului si utilizarea internetului.

Adresa IP pe care o transmite browserul dumneavoastra nu va fi asociata cu alte date detinute de catre Google. Puteti refuza utilizarea cookie-urilor, prin selectarea setarilor adecvate ale browserului dumneavoastra, insa in aceasta situatie s-ar putea sa nu mai puteti utiliza toate functionalitatile site-ului. Puteti, de asemenea, opta pentru a nu mai utiliza Google Analytics pe viitor prin descarcarea si instalarea Google Analytics Opt-out Browser Addon pentru browserul dumneavoastra: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en .

Nota: Informatii suplimentare sunt disponibile pe paginile: Google Analytics terms of service si Google Analytics .

 

4. BAZA LEGALA

Pentru si mai multe detalii puteti consulta baza legala:

●Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) (accesibil la http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016 ).

● Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Managementul de la cel mai inalt nivel se angajeaza ca prezenta politica de confidentialitate sa fie respectata de toti angajatii, prin implementarea procedurilor interne specifice regulilor privind protectia datelor cu caracter personal, conform bazei legale privind prelucrarea acestora.

Definiții

Gebotools – reprezintă SC GEBOTOOLS S.R.L., cu punctul de lucru în Cluj, Loc. Cluj-Napoca, Str. Eugen Ionesco Nr. 47 C, înregistrat la Registrul Comerțului Cluj cu nr. J12/199/2014, CIF RO32701504.

Utilizator – orice persoană fizică/juridică înregistrată pe site, care prin finalizarea procesului de creare a contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termene si Condiții.

Contract - reprezintă contractul la distanță încheiat între vânzător și cumpărător, fără prezența fizică a vânzătorului și a cumpărătorului.

Site – platforma online prin care utilizatorul are acces la informatții privind serviciile și produsele oferite / asigurate de SC GEBOTOOLS S.R.L.

 

Incheierea contractului

Imaginile produselor din magazinul online sunt doar ilustrații și nu constituie oferte obligatorii de vânzare. Contractul cu Gebotools este încheiat în momentul în care Gebotools acceptă oferta cumpărătorului și efectuează livrarea, confirmând expedierea printr-un apel telefonic sau e-mail.

Pentru motive justificate, vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea bunurilor din comandă. Dacă modifică cantitatea de bunuri va anunța cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția vânzătorului la efectuarea comenzii.

Cumpărătorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza comanda. Odată adăugat în coșul de cumpărături, un produs este disponibil pentru achiziție în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta. Adăugarea unui produs în coșul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a produsului.

Prin finalizarea comenzii, cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii.

Prin finalizarea comenzii, cumpărătorul consimte ca vănzatorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea cumpărătorului.

Vânzătorul poate anula comanda efectuată de către cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese.

 

Prețurile

Prețurile expuse pe pagina web (în limba română) sunt prețuri nete exprimate în RON. Prețul ofertelor este valabil și va fi finalizat în cazul în care procesul de comandă a fost urmat corect și comanda a fost aprobată.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp.

Prețul final al produsului și transportului este prețul la care produsul este aprobat de către solicitant și trimis prin e-mail. Prețul final poate fi modificat doar printr-un acord între părți.

În cazul în care comanda se modifică, indiferent de motiv, se aplică modalitățile de plată și transport în momentul modificării.

Prețurile promoționale sunt garantate în limita stocului și până în ultima zi a promoției. Prețurile expuse pe pagina web se pot schimba in funcție de cursul valutar din acea zi.

 

Modalități de plată și livrare

Factura proformă:

După preluarea comenzii, produsul este ambalat, apoi factura este întocmită și trimisă. Produsul este livrat în momentul achitării prețului final de pe factură. 

Plata ulterioară (sau ramburs):

Dacă achiziționarea se face prin curier, plata se face ramburs, la primirea produsului. Valoarea produsului se plătește în numerar curierului + valoarea transportului conform facturii care se găsește în plicul de expediție a coletului principal din comandă, în spatele documentului de transport. 

În cazul în care cumpărătorul este absent în ziua livrării, curierul îl va contacta pentru a stabili de comun acord o nouă întâlnire. Cumpărătorul trebuie să contacteze curierul pentru a intra în posesia produselor în maximum 5 zile după prima prezentare a curierului la adresa de livrare. După expirarea acestui termen de 5 zile, produsele vor fi automat returnate de către curier expeditorului.

În cazul comenzilor refuzate sau returnate, costul expediției va fi facturat în comanda următoare.

Livrare parțială

Sunt cazuri în care anumite produse comandate să nu mai fie în stoc la furnizor, iar acest aspect nu poate fi corectat prin actualizarea stocurilor. În aceste situații, fără o notificare prealabilă vom factura doar produsele disponibile pentru a fi trimise cumpărătorului și se va trece la expedierea coletului. Pentru aceste situații, în momentul în care produsele intră în stoc, cumpărătorul va fi contactat pentru a i se aduce la cunoștință acest aspect în vederea expedierii produselor disponibile.

Atenție!

La primirea coletului verificați starea produsului! Dacă observați deteriorarea acestuia, documentați acest eveniment prin proces verbal împreună cu reprezentantul firmei de curierat (curierul). Infomații suplimentare privitoare la serviciile de curierat găsiți pe pagina web.

 

Returul

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și suportând costurile de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile de la data în care cumpărătorul intră în posesia bunului.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efetuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Dacă produsele returnate au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

Costurile de transport pentru retur sunt suportate de client.

Dacă produsul returnat îndeplinește condițiile de retur, suma plătită la cumpărare va fi returnată prin transfer bancar în termen de maxim 7 zile de la data la care vânzătorul intră în posesia bunului.

Produsele pot diferi ca și culoare sau dimensiuni față de imaginile si textele postate pe pagina web.

 

Garanția:

Toate produsele comercializate de către site-ul nostru beneficiază de garanție timp de 12 luni. Toate produsele defecte în perioada de garanție vor fi returnate la departamentul tehnic cu documentele de achiziție (factură, certificat de garanție).

Garanția se acordă conform legislației române în vigoare la data cumpărării, se aplică numai dacă produsul a fost folosit corespunzător și este valabilă numai însoțită de nr. facturii, dovada plății produsului și certificatul de garanție.

Garanția furnizată nu afectează drepturile statuale ale consumatorului prin legislația aplicabilă în vigoare (Legea 449/2003; OG 21/1992) și nici drepturile consumatorului în raport cu vânzătorul.

 

Situații care duc la ieșirea din garanție a produsului:

Nerespectarea condițiilor de manipulare, transport, păstrare, instalare, exploatare și întreținere;

Produsul prezintă deteriorări cauzate de accidente mecanice, lovituri, șocuri, pătrunderea lichidelor, expunere la fox, utilizare greșită sau neglijentă, schimbări voite ale aparatului, păstrarea în condiții improprii;

Intervenții executate de către persoane neautorizate.

 

Reclamația se face telefonic la numărul: 0743989723 sau prin e-mail la: gebotools@yahoo.com

Returnarea produselor se face la sediul societății noastre.

Returnarea produselor la clienți se va face prin curier rapid sau direct din sediu.

Constatarea se face în maximum 48 de ore după care veți fi anunțat de timpul necesar depanării, înlocuirii parțiale sau totale a produsului.

 

7. Service post garanție:

Toate produsele comercializate de catre SC GEBO TOOLS SRL beneficiază de service după perioada de garanție. Acest lucru se face contra cost, dar la prețuri speciale pentru clienți. Demersurile sunt asemănătoare cu cele de la garanție.

 

Legislație

Lege nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor

Lege nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora

Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor

Ordonanța nr. 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță. Eventualele reclamații primite din partea clienților persoane juridice, nu vor fi luate în considerare.

 

Protecția datelor cu caracter personal

Regulamentul privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi citit aici

Copyright © Gebo Tools SRL. Toate drepturile rezervate | powered by ExposedDigital